Anında Kredi Veren Bankalar

Krediye ihtiyaç duyanlar için en hızlı bir şekilde kredi veren bankaları araştırdık. Peki bu bankalar hangi şartlarla kredi veriyor? Kaç paraya kadar kredi çekilebiliyor? Tüm bu soruların cevabı haberimizde…

08.06.2020-13:43 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-13:41) Anında Kredi Veren Bankalar

Kredi çekmeyi düşünenlerin en başta aradıkları kriterlerden biri de bankanın en hızlı şekilde krediyi hesaba geçirmesi.

Bazı bankalar kefil, bordro şartı aramadan, nakit ihtiyaçlarını anında karşılayabiliyor. Bu bankalara, şubelerine gitmeden sms veya internet yoluyla başvuru yapabilirsiniz.  Peki hangi banka ne kadar kredi veriyor? Bu kredilere başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Geçmişte birçok banka kredi vermek için gelir beyanı ile kefil şartı arıyordu ancak bu şartı çoğu banka artık aramıyor. Ev hanımları ve serbest meslek çalışanlarına ilaç gibi gelecek düzenlemeyle başvurular banka şubelerine gidilmeden oturduğunuz yerden yapılabiliyor.

Tabi bu krediyi almak için de şartlar var. Öncelikle kredi puanınızın riskli grupta yer almaması gerekiyor. Başvuruda bankalar Findeks Kredi Notunu ve sicil kaydını incelerler. Şartlara uyan kişilerin kredi çekmesinde hiçbir engel bulunmaz.

İşte 70 bin liraya kadar anında kredi veren bankalar: Türk Ekonomi Bankası, Akbank, Vakıfbank, Yapı Kredi, İNG Bank, Fibabanka, Enpara.com ve İş Bankası.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal