Borçluya Kredi Veren Bankalar

Borçluya kredi veren bankalar hangileri? Çeşitli bankalarda borçlarını tek bir çatı altında toplamayı düşünenlere o anki faiz rakamları ile kredi olanağı sağlayan bankalar vardır. Peki bu bankalar hangileri? İşte detaylar…

08.06.2020-13:37 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-13:34) Borçluya Kredi Veren Bankalar

Çeşitli bankalarda birçok kredi ve kart borçları olanlar vatandaşlar, bu borçlarını talep etmeleri durumunda tek bir çatı altında birleştirebilirler. 2020- 2021 yılından BDDK listesinde olan lisanslı ve doğal olarak izinli bankalar için gerçekleşen yenilemeler ile talep ederlerse vatandaşlar transfer işlemleri 60 ay yapılandırarak borçların süresini uzatılıp aylık ödeme fiyatlarına inebilirler. Hangi bankalar 100.000 liraya kadar alınan borç kapatma kredisi olanakları sunuyor?

BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİDİR?

Çeşitli bankalarda borçlarını tek bir çatı altında altına birleştirmek isteyenlere o anki faiz rakamları ile kredi olanağı sağlayan bankalar şu şekilde:

Akbank

QNB Finansbank

Ziraat Bankası

Şekerbank

Vakıfbank

Denizbank

Bu bankalar değişik bankalarda borçları var olan vatandaşların borçlarını kapatıp kendilerine tek bir finansman altında olacak şekilde kredi olanağı sağlamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal