AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Milyonlarca öğrencinin beklediği tarih geldi. 15 Şubat 2021'de başlayan kayıt yenileme işlemleri en çok aratılan konulardan biri oldu. Kullanıcılar özellikle AÖF kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki AÖF kayıt yenilme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme son tarihi ne zaman?

16.02.2021-10:52 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-10:52) AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi için kayıt yenilme işlemleri başladı. Bununla birlikte birçok internet kullanıcısı ve AÖF öğrenci kayıtların ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Bunun yanı sıra AÖF kayıt yenilme nasıl yapılır sorusu da sıklıkla sorulan sorulardan oldu.

Resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilerde kayıtların 15 Şubat 2021 tarihinde başladığı ve 26 Şubat 21 saat 23.30'da sona ereceği yer aldı. Yayınlanan kılavuzda kayıt yenilme için yapılması gerekenler de açıklandı.

AÖF KAYIT YENİLEME İÇİN NE YAPILMASI GEREKİR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenilme için yapılan açıklamada ders seçimleri yapılmadan banka ödeme bilgilerinin oluşmayacağı bilgisi yer aldı. Bununla birlikte kayıt yenilmek isteyen öğrencilerin ilk önce ders seçimlerini tamamlaması istendi.

AÖF kayıt yenileme işlemlerinin yalnızca resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı da belirtildi. Ders seçimi yapacak öğrenciler, resmi internet sitesinden ders ekleme işlemini e-devlet şifresi ile yapabilecek. Ödeme bilgileri ise ders seçimi sayfasında veya Yenileme Bilgi Dökümü sayfasında yer alacak.

Ders seçimini tamamlayan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ücretlerini kayıt tarihleri arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığı üzerinden ödeyebilecek.

Bu ödemelere ilişkin kontrol sağlanmalıdır çünkü öğrenciler eski ödemeye ilişkin borçlardan dolayı kayıt yenilme işlemini eksik bırakabilir. İşlemleri sona eren öğrenciler aof.anadolu.edu.tr adresine giderek kayıt yenilme işlemini tekrar kontrol etmelidir.

AÖF KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal