AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman 2021?

Açıköğretim kayıt yenileme tarihleri açıklandı. Buna göre 2021 AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF kayıt yenileme tarihi nedir sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Peki 2021 bahar dönemi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme ne zaman?

05.02.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-17:10) AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman 2021?

On binlerce öğrencinin kayıtlı olduğu Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme dönemi başladı. 2021 yılı bahar dönemi AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor? AÖF kayıt yenileme son gün ne zaman?

AÖF sistemine kayıtlı öğrencilerin ikinci dönem eğitim öğretim hayatlarını devam ettirebilmesi için AÖF kayıt yenileme tarihleri aralığında kayıt yenileme işlemlerini tamamlaması gerekiyor. AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrenciler, ikinci dönemde öğrencilik hakkından yararlanamayacak.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2021

AÖF kayıt yenileme tarihi açıklandı. Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; 2020-2021 eğitim yılı Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak. Kayıtların son günü için belirlenen tarih ise 25 Şubat olarak açıklandı.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme işlemlerini yapmak için öncelikle ders seçimi ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesi gerekmektedir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgisi oluşmayacak. Ders seçiminin 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde yapılması gerekiyor.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Cumhurbaşkanlığı kararı gereğince kayıt yenileyecek öğrenciler sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetlerin karşılığı olarak 285 TL ödeme yapacak.

Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Lisans Programında alt limiti 405 TL olurken tekniker unvanı verilen programlarda alt limiti 305 TL olacak şekilde belirlenmiştir.

Uygulama dersi bulunan programlarda kayıt yenileme gerçekleştirecek öğrenciler dersin alındığı ilgili dönemde öğretim giderlerine her bir uygulama dersi için 80 TL ilave edilecektir. Laboratuvar dersi bulunan programlarda kayıt yenilemek isteyen öğrenciler ise 120 TL ödeme gerçekleştirmelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal