14.01.2022-17:21 (Son Güncelleme:14.01.2022-17:36)


1

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'dan ayrılan Brezilyalı hücumcu yıldız Amilton ile Çaykur Rizespor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig'de transferde oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Bu anlamda gündeme son olarak gelen isim ise Brezilyalı yıldız futbolcu Amilton oldu.



3

Yıldız futbolcunun Antalyaspor'dan ayrılığı resmen duyurulmuştu. Antalyaspor'dan ayrılan futbolcuya oldukça sürpriz bir talip çıktı. Futbolcuyla Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'un çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun bu transfere oldukça önem verdiği vurgulanıyor.



4

Brezilyalı yıldız futbolcu Amilton'un, Antalyaspor'dan ayrılığı büyük ses getirmişti. Antalyaspor ile yolların ayrıldığı futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Akdeniz ekibinden ayrılan futbolcuya Süper Lig'den çok sürpriz bir talip çıktı.



5

Futbolcuyla Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'un çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu'nun özellikle futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Teknik direktörün futbolcunun transferi için yönetime özellikle istekte bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

Futbolcuyla ilk temasa geçildiği belirtilirken, Amilton'un da Rizespor tarafından kendisine gelen bu ilgiden oldukça memnun olduğu ve transfere yeşil ışık yaktığı gelen önemli bilgiler arasında.



7

Brezilyalı futbolcu İspanya'nın Ourense başladığı futbol hayatına, Portekiz'in Valenciano, Varzim Madeira ve Portimonense takımlarıyla devam etti. Ardından 1860 München takımına transfer oldu.



8

Hücum futbolcusu ana mevki olarak sağ kanat olmak üzere sol kanat ve santrafor olarak forma giyebiliyor. Bu nedenle Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun futbolcunun transferine çok büyük önem verdiği aktarılmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR