23.12.2021-13:35 (Son Güncelleme:23.12.2021-13:35)


1

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden PAOK ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak fesheden Japon oyuncu Shinji Kagawa'nın yeni durağı tekrardan Türkiye oluyor.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, eski Beşiktaşlı oyuncu Shinji Kagawa ile görüşmelere hızlıca başlarken, transferi Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde bitirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor.



3

Antalyaspor'un yeni teknik adamı Nuri Şahin'in Borussia Dortmund forması giydiği dönemde takım arkadaşı olan Shinji Kagawa'nın transferinde ısrarcı olduğu öğrenilirken yönetime uygun şartlar oluşması durumunda kadrosunda görmek istediği ilettiği öğrenildi.



4

Nuri Şahin'in Japon yıldız Shinji Kagawa ile bizzat kendisi bir görüşme gerçekleştirdiği ve takımına davet ettiği öğrenilirken, daha önce Türkiye'de Beşiktaş forması giymesi, ülkeyi tanıması ve sevmesinin Kagawa'nın Antalyaspor'a transfer olmaya sıcak bakmasına neden oluyor.



5

Antalyaspor yönetimi Japon yıldız Shinji Kagawa'nın menajeri ile gerçekleştirdiği görüşmelerde senelik ücret ile ilgili pazarlıklarını sürdürürken yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.



6

Yunanistan macerası istediği gibi gitmeyen Shinji Kagawa, PAOK formasıyla toplamda 12 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda gol ve asist katkısı sağlayamamıştı.



7

Shinji Kagawa, Beşiktaş forması giydiği dönemde ise 2018-2019 sezonunda siyah beyazlı formayla toplamda 14 karşılaşmaya çıkmış ve 4 gol, 2 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR