Antalyaspor Takımın Başına Nuri Şahin'i Getirdi!

Fraport TAV Antalyaspor, Ersun Yanal'dan boşalan teknik adamlık koltuğuna Nuri Şahin'i getirdi.

05.10.2021-17:40 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-17:49) Antalyaspor Takımın Başına Nuri Şahin'i Getirdi!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da teknik adamlık koltuğuna oturacak isim büyük merak konusuydu. Yeni sezonda istenilen başarıyı veremeyen takımın teknik adamı Ersun Yanal ile yolların ayrılmasına karar verilmişti. Ersun Yanal ile yolların ayrıldığı takımda takımın başına gelecek isim büyük merak konusu olmuştu. Akdeniz ekibi bu anlamda çok konuşulacak bir harekete imza attı.

ANTALYASPOR'DA NURİ ŞAHİN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Alınan bilgilere göre futbolcuğulu bırakarak teknik adamlık pozisyonuna oturmak isteyen futbolcunun, Türkiye Futbol Federasypnu (TFF) ile ilgili işlemlerin tamamlanmasından sonra resmi olarak açıklama yapılacağı aktarıldı.

Prosedürler tamamlandıktan sonra göreve gelmesi planlanan Nuri Şahin'in yardımcılarının yine Almanya'dan geleceği aktarıldı.

2020 yılında Antalyaspor'a transfer olan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam edecek. 33 yaşındaki yıldız futbolcu Akdeniz ekibiyle çıktığı 50 karşılaşmada 50 maçta 4 kez asist kaydetmişti. 

Antalyaspor'un yıldız futbolcuyu takımın başına getirmesinde, yıldız futbolcunun takımı ve oynanan oyunu iyi bildiği aktarılıyor. Bu anlamda Antalyaspor'un futbolcudan verimli bir şekilde yararlanmak istediği aktarılıyor. Antalyaspor'da sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Antalyaspor yeni sezona Ersun Yanal liderliğinde beklentilerin çok gerisinde bir performansla başladı. Ligde üst sıralarda olma parolası ile yola çıkan Antalyaspor, Süper ligde 8 hafta geride kalırken 8 puan ile 14. sırada bulunuyor. Akdeniz ekibinin bu performansı gerek taraftarlar gerek Antalyaspor camiasında büyük tepkilere yol açmıştı. Bu nedenle takımın teknik adamı Ersun Yanal ile yollar ayrılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal