Antalyaspor Kötü Gidişatı Durdurdu!

Süper Lig'in 17.haftasında Fraport TAV Antalyaspor evinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 19.00'da oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 3-1 kazandı ve kötü gidişatını durdurdu.

07.01.2021-09:20 - (Son Güncelleme: 07.01.2021-09:19) Antalyaspor Kötü Gidişatı Durdurdu!
Karagümrük yeni transferlerininde forma şansı bulduğu müsabakada karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan taraftı. Dakikalar 10 u gösterdiğinde ise Jure Balkovec harika bir frikik golüyle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Antalyaspor baskısını arttırdı. 19.dakikada kurduğu baskının ardından Nuri Şahin'in kaleye gönderdiği topta savunmamın el ile müdahalesinin ardından penaltı atışında Hakan Özmert skoru eşitledi. İlk yarıdaki etkili oyunun ardından ilk yarı bitmeden 37.dakikada Gökdeniz Bayraktar ile öne geçen taraf Fraport TAV Antalyaspor olurken skor 2-1 e geldi.

İkinci yarıda ilk yarıya göre daha düşük bir tempoyla geçen karşılaşmada Fatih Karagümrük adına skoru eşitleme çabası mevcuttu. Karagümrük rakip yarı alanda etkili olmaya çalıştığı sıralarda ani gelişen Antalyaspor hücumunda 71.dakikada Eren Albayrak ceza sahasının dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Skor 3-1 e gelirken kırmızı beyazlılar kötü gidişatını sonlandırmaya çok yaklaştı. Maçın son anlarına doğru Fatih Karagümrük'te kırmızı kart gören Enzo Roco takımını eksik bıraktı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal