Milan'ın Yenilmezliğine Juventus Son Verdi!

İtalya'da Serie A'nın 16.haftasında lig liderli Milan sahasında Juventus'a 3-0 mağlup oldu.Milan ligde 27 maçlık aranın ardından yenildi.

07.01.2021-08:58 - (Son Güncelleme: 07.01.2021-08:32) Milan'ın Yenilmezliğine Juventus Son Verdi!
San Siro'da oynanan karşılaşmada şampiyonluk yarışında zirvede yer alan kırmızı siyahlılar şampiyonluk yarışına dahil olmak isteyen son şampiyon Juventus ile karşı karşıya geldi.

Juventus karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. Henüz dakikalar 18 i gösterirken Federico Chiesa ile öne geçti. Skorun 1-0 a gelmesinin ardından baskısını arttıran ev sahibi ilk yarı bitmeden skora eşitliği getiren golü 41.dakikada Davide Calabria ile getirdi.
İlk yarısı 1-1 eşitlik ile geçilen karşılaşmada ise futbolseverleri bambaşka bir Juventus bekliyordu. Siyah beyazlıların ikinci yarıda kurduğu baskıyla birlikte Chiesa'nın golü gecikmedi. 62.dakikada tekrardan sahneye çıkan Chiesa skoru 2-1 e getirdi. Dakikalar ilerledikçe skoru eşitleyip 27 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmek isteyen Milan rakip sahadaki baskısını arttırarak riskleri almaya başladı. Kırmızı siyahlıların kurduğu baskıyla birlikte kontra atak fırsatları yakalamaya başlayan Juventus dakikalar 76 yı gösterirken Weston McKennie ile skoru 3-1 e getirdi. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmazken karşılaşmayı Juventus Milan'a karşı 3-1 galip geldi.

Yenilgiye rağmen Milan, ligde 37 puanla liderliğini sürürürken Juventus ise bu galibiyetle puanını 30'a çıkardı ve kötü başladığı sezonda zirveye yaklaştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal