Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda oynanacak? Galatasaray sezonun ilk maçına Antalyaspor deplasmanında çıkıyor

Galatasaray adına Süper Lig’in geri sayımı sona erdi. Sarı kırmızılı takım bu akşam deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Peki Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda oynanacak? İşte detaylar...

07.08.2022-17:33 - (Son Güncelleme: 07.08.2022-17:33)

Spor Toto Süper Lig’de yeni bir sezona daha başlayan Galatasaray, ilk hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Son olarak kadrosuna Dries Mertens ile Lucas Torreira’yı dahil eden sarı kırmızılılarda bu oyuncular Antalyaspor deplasmanında olmayacak olsa da Okan Buruk’un öğrencileri Antalyaspor deplasmanında 3 puanı hanesine yazdırmaya kararlı. Öte yandan ev sahibi Antalyaspor da Nuri Şahin önderliğinde lige Galatasaray galibiyeti ile başlamak istiyor. 

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Galatasaray mücadelesi 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 21.45’te Coredon Park’ta oynanacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 

Antalya GS maçı

Antalyaspor Galatasaray muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Ömer Toprak, Güray, Gökdeniz, Fernando, Fredy, Ndao, Luiz Adriano, Wright

Galatasaray: Muslera, Omar, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Midtsjö, Oliveira, Yunus, E. Akbaba, Kerem, Seferovic

Galatasaray’da yeni transfer Leo Dubois, sakatlığı sebebiyle Antalyaspor maçında olmaycak. Antalyaspor ise eksiksiz sahada olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal