17.01.2022-14:46 (Son Güncelleme:17.01.2022-14:46)


1

Antalyaspor, transfer döneminin en çok ses getiren hamlelerinden birine imza atarak Süper Lig devlerinin istediği Brezilyalı yıldızı kadrosuna kattığını açıkladı.



2

Spor Toto Süper Lig'de başlayan ara transfer döneminde çok büyük bir sürpriz yaşandı. Sezon başında ve ara transfer döneminde özellikle de Beşiktaş ve Galatasaray'ın transferi için uğraştığı yıldız futbolcu Akdeniz ekibine imza attı.



3

Beşiktaş ve Galatasaray'ın sezon başında ve sezon ortasında gerçekleştirdiği görüşmelerde ikna edemediği Brezilyalı yıldız Fernando Lucas Martins, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.



4

Antalyaspor'da Teknik Direktör Nuri Şahin'in kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden biri olan Fernando Lucas Martins için kırmızı beyazlı yönetimin büyük bir çaba sarf ederek maddi imkanlarını zorlayarak transferde mutlu sona ulaştığı öğrenildi.



5

Fernando Lucas Martins'e 1.5 yıllık sözleşmeye imza attırmanın mutluluğunu yaşayan Akdeniz ekibi Antalyaspor, yaptığı bu transfer hamlesiyle birlikte büyük bir ses getirmeyi başardı.



6

Antalyaspor'un resmi internet sitesi üzerinden Fernando Lucas Martins'in transferi için yapılan açıklamada ;



7

' Kulübümüz Fernando Lucas Martins ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı beyaz armamız altında başarılar dileriz. ' ifadelerine yer verilerek taraftarlar transfer müjdesi verildi.



8

Fernando Lukas Martins : Antalyaspor için savaşmaya, mücadele etmeye ve yeni zaferler kazanmaya geldim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR