14.01.2022-17:31 (Son Güncelleme:14.01.2022-17:31)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da ligdeki ara transfer döneminde hareketli günler yaşanıyor. Antalyaspor yönetimi Teknik Direktör Nuri Şahin ile gerçekleştirdiği transfer görüşmelerinin ardından yapacağı hamleleri belirledi.



2

Transfer yasağı bulunan Antalyaspor'un kısa bir süre içerisinde ödeme yaparak bu yasağı kaldırmasının ardından imzaları arka arkaya attırması bekleniyor.



3

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe forması giyen dünyaca ünlü yıldız Luis Nani ile anlaşma sağladı.



4

Son olarak MLS ekiplerinden Orlando City'de forma giyen Portekizli yıldız Luis Nani, 1 Ocak itibariyle ABD ekibi ile olan sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle şu anda kulüpsüz ve bonservis ücretini elinde bulunduruyor.



5

35 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Luis Nani ile menajeri aracılığı ile bir görüşme gerçekleştiren Antalyaspor yönetimi bonservis ücreti ödenmeyecek yıldız için sponsorları da devreye skorak senelik olarak 1.8 milyon euroluk bir ücret karşılığında anlaşma sağladı.



6

Portekizli yıldız Luis Nani, 6.5 yıllık bir aranın ardından son olarak Fenerbahçe forması giydiği Spor Toto Süper Lig'e tekrardan geri döndü.



7

Önümüzdeki günler içerisinde resmiyet kazanması beklenen Luis Nani transferinin taraftarları çok heyecanlandırdığı öğrenildi.



8

Luis Nani, 2015-2016 sezonunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan tam 6 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.



9

47 karşılaşmada sarı lacivertli formayı giyen Luis Nani, 12 gol ve 13 asistlik bir katkı sağlamıştı. 2016-2017 sezonunda İspanyol ekibi Valencia'ya 8.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olan Portekizli yıldız ardından sırasıyla Lazio, Sporting Lizbon ve Orlando City formalarını giymişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR