29.01.2022-15:52 (Son Güncelleme:29.01.2022-16:07)


1

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yıldız futbolcu Diego Costa'yı transfer etmek için harekete geçti.



2

Akdeniz ekibi Antalyaspor'da kritik transfer gelişmeleri yaşanıyor. Kırmızı beyazlılarda transfer anlamında önemli gelişmeler yaşanırken son olarak gündeme gelen isim ise Diego Costa oldu. Atletico Mineiro'dan ayrılarak bonservisini elinde bulunduran futbolcu ile Antalyaspor'un yoğun bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



3

Futbolcunun da bu transfere oldukça olumlu yaklaştığı gelen bilgiler arasında yer almakta.



4

Gol sorununa son vermek isteyen Antalyaspor'ın Diego Costa ile yakın temaslara başladığı öğrenildi. Brezilya takımı Atletico Mineiro'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Diego Costa ile ilk temasın kurulduğu ve pazarlıkların devam ettiği ifade edildi.



5

Antalyaspor'un, Diego Costa ile ilgilenmesi başta Antalyaspor taraftarları olmak üzere diğer futbolseverler tarafından da büyük bir heyecanla karşılanmış durumda. Golcü yıldız ile ilgili gelişmeler bu anlamda büyük bir merakla takip ediliyor.



6

33 yaşındaki golcü yıldız Diego Costa'nın kariyerinde pek çok önemli başarı bulunuyor. İspanyol futbolcu kariyerinde; Atletico Madrid, Braga, Chelsea ve Atletico Mineiro gibi önemli takımların formasını terletti.



7

Kariyerinde 2 kez Chelse ile Premier Lig şampiyonluğu, Atletico Madrid ile 2 kez La Liga'yı ve 1 kez UEFA Kupası'nı kazandı.



8

Başarılarıyla büyük alkış alan futbolcu attığı gollerle de futbol dünyasında yankı uyandıran isimlerden birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR