29.01.2022-14:31 (Son Güncelleme:05.02.2022-15:47)


1

Çaykur Rizesporlu Loic Remy ile Saint Etienne'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenilmişti. Fransız ekibi St. Etienne'in ilgilendiği futbolcu ile Çaykur Rizespor sözleşmesini feshettiğini duyurdu.



2

Rizespor'dan ayrılması gündeme gelen Loic Remy'nin ülkesinin takımlarından St. Etienne'ye transfer olacağı öğrenilmişti. Futbolcu ile ilgili gelen son bilgide Rizespor, yıldız futbolcuyla sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.



3

Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu yönetiminde takımda düşünülmeyen isimlerden birisi haline gelen Fransız futbolcu Loic Remy ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Futbolcunun Çaykur Rizespor'dan ayrılarak ülkesine dönmek istediği öğrenilmişti.



4

Bu anlamda futbolcu ile Fransız ekibi St. Etienne'nin ciddi ilgilendiği aktarıldı. Bir süredir devam eden görüşmeler büyük hız kazandı.



5

Fransız futbolcuyla Rizespor yönetiminin maaş noktasında anlaşmaya varamadığı ve bu nedenle futbolcunun takımdan ayrılmak istediği öğrenilmişti.



6

Rizespor'un da futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı aktarılmıştı. Remy'nin bu gelişmelerden sonra St. Etienne'nin teklifine de son derece olumlu baktığı belirtildi.



7

Çaykur Rizespor'da 2021-22 sezonunda renklerine bağladığı Loic Remy'nin karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu. Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, 'Profesyonel futbolcumuz Loic Alex Teliere Hubert Remy ile sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir.' ifadelerine yer verildi. Futbolcu ile ilgili gelen son bilgide Rizespor, yıldız futbolcuyla sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.



8

Remy kariyerinde önemli zaferler yaşadı. Futbolcu Chelsea ile İngiltere Premier Lig ve Marsilya ile Fransa Ligue 1 şampiyonlukları yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR