Antalyaspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle A Spor | 2024 Antalya BJK Türkiye Kupası youtube geniş özeti ve maçın golleri

Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor deplasmanında tur mücadelesi verecek olan Beşiktaş, maçın sonunda tur biletini cebine koymak istiyor. Zorlu karşılaşmayı kazanan taraf çeyrek finale yükselecek. Futbol severler ise Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki mücadelenin özet görüntülerini ve gollerini izlemek için internete yöneldi. İşte Antalyaspor Beşiktaş maçının özeti ve golleri…

08.02.2024-22:30 - (Son Güncelleme: 08.02.2024-22:30)

Süper Lig’de umduğu gibi bir sezon geçirmeyen Beşiktaş, tek hedefi olarak belirlediği Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda deplasmanda ligin dişli takımlarından Antalyaspor’a konuk olacak. Ligde son oynadığı maçta Trabzonspor’u Semih Kılıçsoy’un golleriyle 2-0 yenen Beşiktaş, kupada yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Siyah beyazlı takım önceki turda 1. Lig ekibi Eyüpspor’u 4-0’lık skorla geçmişti.

Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Antalyaspor Beşiktaş maçı, 8 Şubat 2024 Perşembe günü saat 20.45’te Corendon Airlines Park’ta başlayacak. Hakem Ümit Öztürk’ün yöneteceği kritik maç A Spor ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Antalyaspor Beşiktaş maçında sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11’ler şu şekilde:

Antalyaspor: Leite, Bahadır, Güray, Veysel, Saric, Erdoğan, Kaluzinski, Buksa, Larsson, Safuri, Bytyqi,

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Zaynutdinov, Umut, Rashica, Amartey, Gedson, Ghezzal, Cenk, Semih,

Antalyaspor Beşiktaş

Tek hedef kupa

Ligde şampiyonluk yarışından erken kopan Beşiktaş, sezonu kupayla tamamlamak için tüm dikkatini Ziraat Türkiye Kupası’na verdi. Fernando Santos’un ekibi çeyrek finale çıkmak için bu akşam deplasmanda oynayacağı Antalyaspor mücadelesini kazanmayı hedefliyor.

Gözler Semih Kılıçsoy’un üzerinde

Bu sezonki hayal kırıklığının tek tesellisi olarak görülen Semih Kılıçsoy, son oynanan Trabzonspor derbisinde attığı 2 golle büyük bir yıldız adayı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Genç futbolcunun EURO 2024’te A Milli Takım’ın gol umudu olması beklenirken Beşiktaş’ın sezonun geri kalanındaki en büyük silahı olması bekleniyor. 18 yaşındaki forvet şu ana kadar çıktığı 19 maçta 8 gol ve 2 asistle oynadı. Semih’in Antalyaspor deplasmanında da ilk 11’de başlayacağı tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal