Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yoğun ilgi: 3 Avrupa takımı birden talip oldu!

Sarı-kırmızılı takım Galatasaray'da transfer harekatı sürerken, önemli bir gelişme yaşandı. Kadrosunu güçlendirmek ve şampiyonluk yarışında iddialı bir konumda olmak isteyen Cimbom'da, genç yetenek Barış Alper Yılmaz'a olan ilgi artıyor.

08.02.2024-17:08 - (Son Güncelleme: 08.02.2024-17:52) Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yoğun ilgi: 3 Avrupa takımı birden talip oldu!

Barış Alper Yılmaz'ın performansı, Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekti. Son dakika bilgilerine göre, genç futbolcuya talip olan üç farklı Avrupa takımı bulunuyor. Bu takımların isimleri henüz açıklanmazken, transfer sezonunun kapanmasına kadar bu konuda gelişmeler yaşanması bekleniyor. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da, Barış Alper Yılmaz'ın transferiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 

Galatasaray’da güçlü kadro

Takımın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, gösterdiği etkileyici performansıyla birçok kulübün dikkatini çekmiş durumda. Bu bağlamda, Barış Alper Yılmaz'a üç ayrı Avrupa takımının talip olduğu belirtiliyor. Galatasaray, sezon başında kadrosuna kattığı Carlos Vinicius, Serge Aurier ve Derrick Köhn gibi isimlerle güçlenmişti. Şampiyonluk yolunda önemli bir dönemece giren Cimbom, Barış Alper Yılmaz'ın transferi konusundaki gelişmeleri yakından takip ediyor. 


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal