Antalya’daki sel felaketinde can kaybı

Antalya'da etkili olan kuvvetli yağışla birlikte su baskınları yaşandı. Yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 1 vatandaşımız hayatını kaybettiğini açıkladı.

12.12.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 12.12.2022-17:38) Antalya’daki sel felaketinde can kaybı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde kuvvetli yağışın etkisiyle dereler taştı. Meydana gelen sel felaketinde 1 kişi hayatını kaybetti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Bir vatandaşımız kalp krizi sonucu hastanede hayatını kaybetti. Tüm ekiplerimiz Antalya'da. İçişleri Bakanımız da bölgeye gitti. Süreci Cumhurbaşkanımız da yakından takip ediyor" dedi.


Belediyeden uyarı

İlçede dün öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak sonrası dereler taştı. Kent merkezine ulaşan sel, su baskınlarına yol açtı. Belediye tarafından yapılan anonslarla vatandaşların dikkatli olunması ve evlerinden çıkmaması ve güvenli alanlarda kalmaları gerektiği uyarısında bulunuldu. İlçede etkisini sürdüren sağanak nedeniyle zaman zaman kısmi elektrik kesintileri de yaşanıyor. Birçok ev ve iş yerlerinde ise maddi zarar meydana geldi.


Fatma Eles
fatmaeles1225@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal