Antalya'da Sahilde Röntgencilik Yapan Şüpheliye Linç!

Antalya'nın Konyaaltı plajında röntgenci skandalı! Soyunma kabinlerini gözlediği bildirilen bir erkek, ölesiye dayak yedi. Şüphelinin bahanesi ise dikkat çekti.

22.08.2020-13:50 - (Son Güncelleme: 22.08.2020-13:30) Antalya'da Sahilde Röntgencilik Yapan Şüpheliye Linç!

Antalya Konyaaltı sahilinde kabinlerde giyinen tatilcileri izlediği tespit edilen kişi linç edileceğini anlayınca, ''Bir şey yapmadım ağabey, yemin ederim anahtarlarım düştü'' açıklamasını yaptı.

Kendini dikkat çeken ifadelerle savunan röntgenci, öfkeli kalabalık tarafından yaka paça tutularak polise teslim edildi. Polis, göz altı işlemini gerçekleştirdi.

EĞİLEREK İZLEDİĞİ BELİRLENDİ!

Günün ilk saatlerinde Konyaaltı sahili beach parkında yaşanan olayın detaylarına göre, sahildeki tatilciler, bir şahsın soyunma kabinlerinde, giyinenleri eğilerek izlediğini fark etti.

Olay yerinde bulunan tatilciler ve cankurtaran ekipleri şahsı yaka paça tutup uzak bir noktada alıkoyarak, durumu polisi aradı.

''ANAHTARIM DÜŞTÜ''

Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise şahsın etrafına toplandı. ''Bir şey yapmadım ağabey, yemin ederim anahtarlarım düştü'' diyerek açıklamasını yapan kişi, öfkeli kalabalığın lincinde ucuz kurtuldu.



Söz konusu şüpheli, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı beach park yaya devriyeleri tarafından ele geçirildi. Polis merkezindeki röntgencinin işlemleri devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal