Antalya'da Korkunç Yangın! İki Noktada Orman Yangını Meydana Geldi

Antalya'da korkutan yangın meydana geldi. Serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada orman yangını paniğe sebep oldu.

06.06.2021-16:08 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-16:42) Antalya'da Korkunç Yangın! İki Noktada Orman Yangını Meydana Geldi

Son dakika haberine göre Antalya'nın Serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada orman yangını çıktı. Antalya’da orman yangını

Antalya'nın Serik ilçesindeki ormanlık alanda üç ayrı noktada aynı zamanlarda yangın meydana geldi. Çıkan yangın üzerine yangının meydana geldiği bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahale etmeye başladı. 

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

İlçeye bağlı Belkıs Mahallesi’ndeki ormanlık alanda öğlen saatlerde nedeni henüz bilinmeyen bir durumdan yangın çıktı. Dumanı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleriyle Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arasözler yönlendirildi.

YANGINA MÜDAHALE EDİLDİ

Aynı esnada üç farklı noktada meydana gelen ve kısa zamanda etrafa saçılan yangın için helikopter desteği de istendi. Polis ekipleri çevrede gereken tedbirleri alırken, ekipler hızlı bir şekilde yangına müdahale etmeye başladı.

Yangın bölgesine yakın noktada bulunan ve kullanılmayan bir binada yangın nedeniyle hasar oluştu. Bölgede bulunan yerleşim yerlerine alevlerin gelmemesi ve yangının kontrol altına alınması için ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sürüyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal