TSK Avlamaya Devam Ediyor! Eren Operasyonları'nda 2 Günde 5 Terörist Öldürüldü

İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakan Soylu, geçtiğimiz gün Van'da, bugün de Bitlis'te toplamda 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirildi.

06.06.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-16:37) TSK Avlamaya Devam Ediyor! Eren Operasyonları'nda 2 Günde 5 Terörist Öldürüldü

İçişleri Bakanı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de sınır içi ve sınır ötesi operasyonlarla, teröre karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Güvenlik güçleri, jandarmalar teröristlere karşı operasyonlarına devam ediyor. Terörle  mücadele kapsamında başlatılan Eren Operasyonları ile teröristler gözlemlenerek etkisiz hale getiriliyor. 

2 GÜNDE 5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Bakan Soylu, geçtiğimiz gün Van Başkale'de ve bugün de Bitlis'in Hizan kırsalında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Eren Operasyonları kapsamında gerçekleştirilen faaliyet nedeniyle Bakan Soylu, Jandarma'ya tebriklerini iletti.

'JANDARMAMIZI VE KAHRAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM'

Bakan Soylu sosyal medya hesabından (Twitter) yaptığı açıklamada  bu operasyonlarda mücadelesini sonuna kadar gösteren kahraman ekiplere teşekkür ederek 'Eren Operasyonları kapsamında; Dün, Van Başkale’de, Bugün de Bitlis Hizan kırsalında toplam 5 teröristi etkisiz hale getiren kahraman jandarmamızı ve kahraman güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal