Antalya'da Korkunç Kaza: Hızı 240 Kilometreye Ulaşan Araç Bir Kişiye Mezar Oldu!

Antalya'da bariyere çarpan otomobilde bulunan Ahmet Özkan Avcı hayatını kaybetti, sürücü Muhammet Madenci ile Hakan Selçuk ise yaralandı.

02.02.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-16:52)

Dün saat 17.00'de gerçekleşen bu korkunç olay, Döşemealtı ilçesi Termesos Bulvarı'ndaki köprüde Muhammet Madenci'nin kullandığı otomobil, iddiaya göre kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyere çarptı.


1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

İhbarla kaza yerine gelen çok sayıda itfaiye kurtarma ekipleri, otomobildeki 3 kişiyi çıkarmak için seferber oldular. Aracın arka koltuğundaki Hakan Selçuk ile sıkıştığı yerden zoraki çıkarılan Muhammet Madenci, ambulansla acilen hastaneye kaldırıldı. Aracın ön koltuğunda olan Ahmet Özkan Avcı'nın ise kaza yerinde yaşamını yitirdiği açıklandı. Avcı'nın cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.


KADRAN 240 KİLOMETREYİ GÖSTERİYOR

Ahmet Özkan Avcı'nın cenazesi, otopsinin ardından bugün kardeşi Ramazan Avcı ve eniştesi İsmail Kan tarafından morgdan alındı. Gözyaşı döken Kan, kazanın hızdan kaynaklanmış olabileceğini belirterek, 'Bizim gördüğümüz kadarıyla hızdan dolayı video çekmişler. Kadran 240 kilometreyi gösteriyor, saat 16.56'da videoyu çekmişler. Kazanın oluş saati ise 17.00. Şikayetçi olacağız. Bunlara birilerinin 'dur' demesi lazım' ifadelerinde bulundu. 

Ahmet Özkan Avcı'nın cenazesinin Muğla'nın Seydikemer ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal