Antalya'da kan donduran olay! Cesedi park halindeki otomobilin bagajında bulunmuştu: Nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı!

Antalya'da 4 gündür park halinde olan otomobilin bagajında cesedi bulunan 45 yaşındaki Muhammet Aslandoğan'ın nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı. Aslandoğan'ın başına sert cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Aracın içinde ise dikkat çeken bir detay olarak, çok sayıda çek ve senet bulundu.

21.03.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-17:55) Antalya'da kan donduran olay! Cesedi park halindeki otomobilin bagajında bulunmuştu: Nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı!

Antalya'da kan donduran bir olay yaşandı. Yaşanan olay, dün saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesi Aktoprak Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi 1261 sokağın ormanlık alana yakın bölgesinde meydana geldi. 

Yaklaşık 4 gündür yolda park halinde duran otomobilin yanına gelen bir kişi, aracın anahtarının kontak üzerinde olduğunu görünce şüphelendi. Aracın içinde kimse olmadığını fark eden kişi bagajı açtı. Bagajı açtığında başında kurumuş kan izleri bulunan bir erkek cesedi buldu. Cesedi bulan kişinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Çok sayıda çek ve senet bulundu

Sağlık ekibi, bagajdaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Ölen kişinin üzerinde kimlik bulunamazken, vücudunda darp izleri olduğu tespit edildi. Polis, aracın Nurettin Demir adına kayıtlı olduğunu tespit etti.

Polis Ekipleri

Cinayet Büro Amirliği, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcılığın ortak yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Araçta yapılan arama çalışmalarında ise çok sayıda çek ve senet bulundu.

Kimliği belirlendi

Cesedi bulunan kişinin, Muhammet Aslandoğan olduğu ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Polis ekipleri, cinayet şüphelisi veya şüphelilerini yakalamak için inceleme çalışmalarına devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal