Antalya'da Hentol Sporcuları Kulüp Başkanına Saldırıda Bulundu!

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig kulüplerinden Antalya Anadolu Spor Kulübü'nde yaşanan olayda sporcular ve kulüp başkanı arasında yaşanan kavga karakolda sonuçlandı.

10.11.2021-13:10 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-13:10) Antalya'da Hentol Sporcuları Kulüp Başkanına Saldırıda Bulundu!

Antalya Anadolu Spor Kulübü Başkanı Şenay Çaplık ile takım oyuncuları Kübra Akçayoğlu ve Yağmur Kaygusuz arasında antrenmanda büyük bir olay yaşandı.

BAŞKAN ANTRENMANI TAKİP EDİYORDU

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig'inde mücadele eden Antalya Anadolu Spor Kulübü'nde antrenmanın gerçekleştiği spor salonunda takımın antrenmanını kulüp başkanı Şenay Çaplık takip etmekteydi.

Başkan Döven Hentbolcular

SPORCULAR VE BAŞKAN ARASINDA TARTIŞMA BAŞLADI

Antrenmanın gerçekleştiği sırada kulüp başkanı Şenay Çaplık ile takımda yer alan sporcular Kübra Akçayoğlu ve Yağmur Kaygusuz arasında yaşanan kavga ilk önce sözlü bir atışmayla başladı.

TARTIŞMA FİZİKSEL BOYUTA TAŞINDI...

Başkan ve sporcular arasında gerçekleşen sözlü tartışma iyice alevlendi ve olay fiziki boyutlara yükseldi. Olayın fiziksel boyuta ulaşmasıyla birlikte takım sporcuları Yağmur Kaygusuz ve Kübra Akçayoğlu, kulüp başkanı Şenay Çağlık'a saldırıda bulunarak başkanlarını darp etti.

OLAY KARAKOLDA SON BULDU!

Kulüp başkanı Şenay Çaplık'a saldıran takım sporcuları Yağmur Kaygusuz ve Kübra Akçayoğlu, güçlükle sakinleştirilirken olay iki tarafın sakinleştirilmesinin ardından karakolda sonuçlandı.

KULÜP BAŞKANI YAŞANANLARI ANLATTI

Kulüp başkanı Şenay Çaplık, olaya ilişkin yapmış olduğu açıklamada ;

'Takımı geç kurduk. 2.5 aylık takımız. Yabancı oyuncuların oturma iznini çıkarılmasını bekliyoruz onlara ödeme yapmadık ancak Türk oyunculara gerçek sigorta yapıyorum. Oyuncularımın bir ay maaş alacakları var. Bu böyle bilinsin. Yanlışı sevmem ve affetmem de. Sadece birisi dışında oyuncularımdan memnunum. Sorunlu olduğum oyuncum ile babamın vefatından önce (yani 6 hafta) disiplinsiz davranışlarından dolayı yolları ayırmaya karar verdim. Ama o nedense  ayrılmak istemedi. Tesisleri terk etmesini istedim, ona da yanaşmadı.Antrenörüm de onun kalmasını istedi. O yüzden yaşandı tüm olaylar. ' ifadelerini kullandı.

OLAY NASIL BAŞLADI ?

Başkan Şenay Çaplık ile sporcuları Yağmur Kaygusuz ve Kübra Akçayoğlu arasında yaşanan kavganın Başkan Şenay Çaplık'ın Yağmur Kaygusuz'a söylediği ; ' Eşyalarını topla ve buradan git. ' sözlerinin üzerine yaşandığı iddia ediliyor.

KULÜP ANTRENÖRÜNDEN AÇIKLAMALAR

Antalya Anadolu Spor Kulübü Antrenörü Ali İhsan Tekin ise yaşanan olaya ilişkin olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Olay yaşandıktan sonra haberim oldu. Tarafları, karakolda gördüm. Şu an Başkan'a ulaşamıyoruz, sporculara kulüp olarak ceza verilip verilmeyeceğini bilmiyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal