Antalya Kepez’de rehin alınan banka müdürü olayı nedir? Antalya rehin alınan banka müdürü kurtarıldı mı?

Antalya’nın Kepez ilçesindeki Mısır Çarşısı’nın yakınlarında bulunan bir bankanın müdürü, kimliği tespit edilemeyen kişiler tarafından rehin alındı. Silahlı oldukları öğrenilen saldırganların elindeki banka müdürünün son durumu merak ediliyor. Peki Antalya Kepez’de rehin alınan banka müdürü olayı nedir? Antalya rehin alınan banka müdürü kurtarıldı mı? İşte son gelişmeler...

12.08.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 12.08.2022-17:18) Antalya Kepez’de rehin alınan banka müdürü olayı nedir? Antalya rehin alınan banka müdürü kurtarıldı mı?

Antalya’nın Kepez ilçesindeki bir bankada rehin krizi yaşanıyor. Kepez’de bulunan Mısır Çarşısı’nın yakınlarındaki bir bankanın müdürü, bugün öğle saatlerinde kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından rehin alındı. Olayın tanığı olan bazı vatandaşlar hemen polise ihbarda bulundu ve polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Silahlı saldırganların elinde rehin olan banka müdürünün kurtarılıp kurtarılamadığı merak ediliyor. Peki Antalya Kepez’de rehin alınan banka müdürü olayı nedir? Antalya rehin alınan banka müdürü kurtarıldı mı?

Antalya rehin alınan banka müdürü kurtarıldı mı?

Antalya’nın Kepez ilçesindeki Mısır Çarşısı’nın yakınlarında bulunan bir bankanın müdürü, kimliği tespit edilemeyen kişiler tarafından rehin alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bankanın çevresinde önlemler aldı. 

Antalya rehine

DHA muhabiri Alparslan Çınar, olayla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

"Polisin rehin alan şahsı ikna süreci 1 buçuk saattir devam ediyor. 15.30'da bankaya giden kişi hesabında işlem yapmak istediğini belirtti. Daha sonra bankadaki özel görevlinin silahını alarak banka müdürünü rehin aldı.

Özel timler banka önünde, ikna çalışması sürüyor. Müzakereci polisler burada. Şahsın annesi de ikna çalışması için olay yerine geldi. 15 dakika önce 15 dakikalık zaman istemişti. O zaman da dolacak."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal