Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrolü Selin Yeninci’nin performansı sosyal medyayı kasıp kavurdu

İlk bölümüyle dün akşam Tv8’de yayın hayatına başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk sosyal medyada çok konuşuldu…

07.04.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-10:17)

Başrolde: İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Olgun Toker ve Selin Yeninci’yi bir araya getiren güçlü kadrosuyla konusuyla da merak uyandırmıştı. Dizi iki anne adayının geçmişlerinden kaçarken bununla yüzleşmesi üzerine geçiyor. İlk evliliğindeki problemleri aşamayan Defne, küçük yaşta tecavüze uğramış Meryem’in hayatı etrafında geçen dizinin ilk bölümü dün akşam ekranlara geldi. 

Annenin Sırrıdır Çocuk

Geçmişleri peşlerini bırakmıyor 

Dün izlediğimiz bölümde, finansal olarak sıkıntıya düşen Çınar şirketini kurtarmak ister karşısına yeni oyun projesi için melek yatırımcı Sadun çıkar. Kocasını görmek için şirkete giden Defne karşısında Saldun’u görünce ne yapacağını şaşırır. Meryem hasta annesini ziyarete gider ancak geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır, kendisine tecavüz eden adam karşısındadır. 

Saldun ve Defne

Performansı sosyal medyaya damga vurdu 

En son Bir Zamanlar Çukur Ova dizisiyle ekranlarda gördüğümüz başarılı oyuncu Selin Yeninci, son rolünün zıttı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Defne’nin bebeğini çalmak için hamile rolü yapıp yanında kalan Meryem karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Selin Yeninci dün akşam ki performansı sosyal medyaya damga vurdu. Twitter da kısa sürede gündem olan oyuncu için: 'Performansı harika, Selin Meryem karakterini müthiş taşımış. Rolüne çok iyi hazırlanmış’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Annenin Sırrıdır Çocuk Meryem

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal