Selin Yeninci Kimdir?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın başarılı oyuncusu Selin Yeninci'nin hayatı merak ediliyor. Oyuncu Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci dizileri nelerdir?

09.03.2021-09:39 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-09:39) Selin Yeninci Kimdir?

Beğeni ile izlenen ekranların fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Selin Yeninci, koronavirüse yakalandıktan sonra araştırılmaya başlandı. Selin Yeninci'nin kimdir? 

SELİN YENİNCİ KİMDİR?

Selin Yeninci, 16 Ocak 1988 yılında doğmuştur. Selin Yeninci, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Lise yıllarında tiyatro bölümü başkanı olan Yeninci, daha o zamandan iyi bir tiyatrocu ve oyuncu olacağı belliydi. 1988 yılı doğumlu olan genç oyuncu Selin Yeninci İzmir Atatürk Lisesi'nden 2006 yılında mezun oldu. 2011'de Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Başarılı bir öğrencilik geçiren Selin, bölümünden mezun olduğu gibi Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi'nde Macbeth, Don Juan'ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarla kariyerine başarılı bir giriş yaptı. Selin Yeninci şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat vermektedir. 

SELİN YENİNCİ DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Bir Zamanlar Çukurova

Yüz Yüze

Rengarenk 

Vicdan

Avlu

Olur Olur

Kaçın Kurası

Nasipse Adayız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal