Annenin Sırrıdır Çocuk dizi oyuncuları ve konusu

TV8 ekranlarında merakla beklenilen yeni dizisi 'Annenin Sırrıdır Çocuk' izleyiciler tarafından merakla beklenmeye başlandı. Özellikle tanıtım fragmanını seyreden izleyiciler, hemen dizinin oyuncularını ve konusunu araştırılıyor. İşte, Annenin Sırrıdır Çocuk dizi oyuncuları ve konusu..

12.03.2022-22:20 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-22:21) Annenin Sırrıdır Çocuk dizi oyuncuları ve konusu

TV8 ekranları yayına başlayacak olan 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisi, izleyici karşısına çıkmak için gün saymaya başladı. İlk tanıtım filmi yayınlanan dizinin oyuncuları ve konusu da merak edilmeye başlandı. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk'ün paylaştığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde oynayacak olan diğer oyuncuların isimleri de sıklıkla aranmaya başladı. 

Ekranlara yeni bir solu getirmeye hazırlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, kısa bir süre sonra izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanırken dizinin ilk tanıtımı fragmanı yayınlandıktan sonra dizinin konusunun büyük bir heyecan yarattığı gözlemlendi. 

Annenin Sırrıdır Çocuk dizi oyuncuları ve konusu

Annenin Sırrıdır Çocuk dizi oyuncuları ve konusu

Dizinin yönetmenliğini Müge Uğurlar'ın üstlendiği senaryosunu da Makbule Kosif'in kaleme aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk genel olarak "Fram türü" içerdiği öğrenildi. Dizinin başrol oyuncuları olan İrem Helvacıoğlu Engin Öztürk'e aynı zamanda 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinden yakından tanıdığımız Selin Yeninci eşlik edecek. 

Dizinin konusu

Dizide iki anne adayının üzerini örtmeye çalıştıkları geçmişleri konu olacak. Dizide ayrıca anneliğin kadınlara verilmiş olan en önemli değer olduğu da işlenerek gözler önüne serilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal