08.09.2022-09:44 (Son Güncelleme:16.02.2023-12:23)


1

Hande Erçel

Hande Erçel

Geçtiğimiz senelerde annesini kaybeden ünlü isimlerden birisi de Hande Erçel. Yaklaşık 8 aydır hastanede kanser tedavisi gören 48 yaşındaki Aylin Erçel hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu annesinin ardından seni çok özledim notuyla duygularını dile getirdi.



2

Melike Güner

Melike Güner

Doktorlar dizisinde Zenan karakteri ile bilinen Melike Güner de annesini kaybeden ünlüler arasında. Hüner acı haberi şu sözlerle duyurdu; "20.01.2022'de canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerinden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim.”



3

Hamdi Alkan

Hamdi Alkan

Ünlü sanatçı Hamdi Alkan, annesi Helva Alkan'ı kaybetti. Sosyal medya hesabı üzerinden annesi ile fotoğrafını paylaşan Alkan, "Günlerdir akan gözyaşlarımıa senin yokluğunun acısınıda ekledim" notunu düştü.



4

Alpaslan Özyol

Alpaslan Özyol

Televizyonun efsane dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'daki çaycı Hüseyin rolüyle akıllara kazınan Alpaslan Özyol'dan acı haber geldi. Ünlü oyuncunun annesi hayatını kaybetti. Haberi alınca yıkılan ün oyuncunun geçtiğimiz yılda babası vefat etmişti.



5

Ali Sürmeli'nin annesi hayatını kaybetti!

Ali Sürmeli'nin annesi hayatını kaybetti!

Deli Yürek, Mucize ve Kurtlar Vadisi gibi birçok başarılı dizide rol alan ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi hayatını kaybetti. Bu acı haber sanat camiasını yasa boğdu. Evinde bakıcısıyla yaşadığı bilinen annesi Akçe Sürmeli, evinin bahçesinde bulunan ağaca iple kendisini astı. Cansız bedeni incelenmesi için morga götürüldü. Polis ekipleri soruşturma başlattı.



6

Merve Aydın

Merve Aydın

Eski Survivor yarışmacısı Merve Aydın da geçtiğimiz sene annesini kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören annenin vücudu bu savaşı kazanmadı ve hayata gözlerini yumdu. Aydın acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. “Annemi kaybettik. Annem için dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi. Cenaze bilgilerini de paylaşan Aydın, "Canım annemin cenazesi bugün Albayrak Camii'nde öğle namazını takiben kılınacaktır. Kayaşehir Şamlar Mezarlığı'na defnedilecektir"



7

Ayşenil Şamlıoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu kötü haberi ''Canım taa içi, bana can veren,her zaman yaşama bakışını örnek aldığım dünya güzeli annem bizi bıraktı gitti. Öksüz kaldım, hissettiğim bu, her yaşta hissediliyormuş bu duygu meğer. Pamuk gibi bir insandı, adeta başında bir hale ile yaşadı, yumuşacık, sevgi dolu, her baktığı yerde güzellik gören, yaşamdan tad alan, pozitif duruşunu hiç kaybetmeyen biriydi annem. Ben her canlıyı sevmeyi ondan öğrendim, öğrendiğim pek çok şeyin yanında" şeklinde verdi.



8

Linet

Linet

Ünlü şarkıcı Linet bugün sosyal medya hesabı üzerinden annesinin vefat ettiğini duyurdu. Linet acı gününü şu sözlerle dile getirdi. “Canım annem, hocam Leyla Özgecan Hakk'ın rahmetine bugün ulaştı. Seninle bu hayat yolculuğunda paylaştığım her şey için şükürler olsun. Yol arkadaşım, yolun ışıkla olsun canım annem…"



9

Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önall’ın annesi Şengül Önal geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen Önal’ın annesi hayatını kaybetti.



10

Billur Kalkavan

Billur Kalkavan

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan da annesini kaybetti. 91 yaşındaki annesinin kaybını ünlü oyuncu şu sözlerle duyurdu. "Bana ve kardeşim Rıza'ya can veren güzel annem bu sabah babamın yanına gitti. "

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr