Anne-Oğul ABD’ye kaçtı: Baba Bülent Cihantimur savcılıkta ifade veriyor!

Yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü T.C.'nin neden olduğu ölümlü kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında baba Op. Dr. Bülent Cihantimur "şüpheli" sıfatıyla ifade veriyor. Eski eşinin ve oğlunun yurt dışına kaçmalarına yardımcı olduğu öne sürülen baba hakkında, daha önce de yurt dışı yasağı getirilmişti.

15.03.2024-13:11 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-13:16) Anne-Oğul ABD’ye kaçtı: Baba Bülent Cihantimur savcılıkta ifade veriyor!

İstanbul Eyüpsultan’daki orman yolunda 1 Mart Cuma gecesi yaşanan kaza ve sonrasında ehliyetsiz sürücü T.C.’nin annesi yazar Eylem Koç tarafından önce Mısır’a ardından da ABD’ye kaçırılması Türkiye’nin gündeminde yeri devam ediyor. New York’ta ortaya çıkan görüntüleri ise herkesi hayretler içinde bırakmıştı.

Baba ifade için savcılığa çağrıldı!

Baba Bülent cihantimür ifade veriyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin babası Op. Dr. Bülent Cihantimur'un "şüpheli" sıfatıyla "suçluyu kayırma" suçundan ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldığı öğrenildi. Yurt dışı yasağı konulan Bülent Cihantimur kazayla ilgili ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Cihantimur basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, avukatı ifade sonrası bir açıklama yapacaklarını söyledi.

Kırmızı bülten kararı çıkarıldı!

Baba Bülent cihantimür ifade veriyor

Mısır'a kaçan T.C. ve Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmış, sonrasında da kırmızı bülten çıkarılması talebiyle Adalet Bakanlığına yazı yazılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Mısır adli makamlarıyla temasa geçildiğini, ABD'ye gittikleri tespit edilen şüphelilerin iadesi için geçici tutuklama talep evrakının ABD yetkili makamlarına iletildiğini belirtmişti.

Bülent Cihantimur'un çalışanı tutuklandı!

Şüphelinin babası Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan kurumsal iletişim uzmanı Ayşe Ceren S. "suçluyu kayırma" ile "delileri gizleme" suçlarından tutuklanmış, Cihantimur ve kazadan sonra yaralılardan birinin kayıp telefonunu emniyete teslim eden A.K. hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal