Ankaralılar AKM Millet Bahçesi'ne Bayıldı, 4 Günde 200 Bin Ziyaretçi Geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan AKM Millet Bahçesi Ankaralı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

01.11.2021-12:40 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-15:08)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde bizzat açılışını yaptığı, AKM Millet Bahçesi 4 günde tam 200 bin kişiyi ağırladı. Ankara'nın merkezinde bulunan AKM Millet Bahçesi Ankaralılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 700 bin metre kare alana sahip Millet Bahçesinde; millet kıraathanesi, yeşili, koşu, yürüyüş, zip coaster, paten-kaykay parkurları, bisiklet parkurları, buz pisti, çocuk parkları, kütüphane, ve cami yer alıyor.

AKM MİLLET BAHÇESİ ANKARA'NIN TAM KALBİNDE

Ankara'nın merkezinde inşa edilen AKM Millet Bahçesi, kolay ulaşımı ile vatandaşları kendine çekiyor. Hem kendi arabasıyla gelenler hem de otobüs ve metro ile gelenler için ulaşım kolaylığı sağlayan AKM Millet Bahçesi, her yaştan insan için vazgeçilmez bir konum oldu.

GENÇLER PATEN PİSTİNE İLGİ GÖSTERDİ

Paten sürmeyi seven gençler AKM Millet Bahçesine akın ederken bölgede paten süren İlyas adında bir genç şu ifadelere yer verdi;  "Burası çok güzel olmuş, yıllardır beklediğimiz bir yerdi. Bizim için burası çok iyi oldu. 3 gündür gelip burada stresimi atıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum"

BU KADAR İYİ OLACAĞINI KİMSE BEKLEMİYORDU

Arkadaşları ile AKM Millet Bahçesine gelen Erkan isimli paten sürmeyi seven bir genç ise yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; "Buranın bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim. Merkezi yerde ulaşımı çok kolay. En önemli güvenli ve huzurlu bir ortam var. Yeni mekanımız burası diyebilirim. Ankara'da bu şeklinde pist yoktu. İyi ki bizleri de birileri düşünmüş. Onlara buradan çok teşekkür ederim"

AKM CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN AÇILMIŞTI

AKM Millet Bahçesi'ni bizzat açan Başkan Erdoğan şu ifadelere ver vermişti;  " Millet Bahçemizde içinde binlerce kitabı olan bir millet kıraathanesi olacak. Evlatlarımız yeşillikler arasında kuş sesleri eşliğinde ders çalışıp kitaplarını okuyabilecekler. Tohum merkezi, binicilik, oyun alanları ve bisiklet parkı gibi bölümler de Millet Bahçemiz içinde yer alıyor. Konferans salonu olduğu kültür merkezi bulunuyor. 6 duraklı tramvay hattı sayesinde vatandaşlarımız araçlarını park ettikten sonra bahçede rahatça dolaşabilecekler. Özel günlerimizi bayram törenlerini buradaki alanda gerçekleştireceğiz.  4 gün boyunca burada konserler söyleşiler yapılacak. At binme uçurtma uçurma gibi etkinliklerle burası adeta bir festival alanına dönüşecektir. Ankara'dan yükselen iklim dostluğu, kalkınma güneşi ülkemizin 81 vilayetini kuşatacaktır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal