Ankara'da Motorlu Kurye Olarak Çalışan Genç Kıza Trafikte Beyzbol Sopalı Saldırı Girişimi!

Ankara'da trafikte yol verme tartışması sonrası arabadan beyzbol sopasını alan sahış, kurye kıza saldırdı.

24.11.2021-13:17 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-13:17) Ankara'da Motorlu Kurye Olarak Çalışan Genç Kıza Trafikte Beyzbol Sopalı Saldırı Girişimi!

Trafik terörü yaşanmaya devam ediyor. Bu kez Ankara’da gerçekleşti. Ankara'da otomobil sürücüsü, trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı motosikletli kurye Esra Nur Olgun'u (20), beyzbol sopasıyla üzerine yürüyüp, darbetmeye kalktı. Araya giren diğer sürücüler tarafından kurtarılan Esra Nur Olgun, beyzbol sopalı saldırı girişimini cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, tepki gösterdi. Üniversitede acil ve ilk yardım bölümü öğrencisi olan, aynı zamanda firmada motosikletli kurye olarak çalışan Esra Nur Olgun, trafikte bir otomobil sürücüsü ile yol verme nedeniyle tartıştı. İsmi öğrenilemeyen sürücü, aracından inip, Olgun'un kaskına iddiaya göre, önce yumruk attı ardından aracından aldığı beyzbol sopasıyla üzerine yürüdü. Araya diğer sürücüler girerek, sürücüyü durdurmaya çalıştı. Sürücü, daha sonra aracına binip uzaklaştı. Esra Nur Olgun da beyzbol sopalı saldırı girişimini cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

ATTIĞI YUMRUK KASK OLMASA KAFAMA GELECEKTİ

Ankara’da meydana gelen olayı motosiklet sürücü Esma Nur Olgun, DHA’ya anlattı. Esra Nur Olgun, ‘Arabayı önüme kırdı, kornaya bastım. Haksız olduğu halde özür dilemesi gerekirken sinirlenerek, 'Ne var, yol benim yolum, sen kenardan git' dedi. Durup sözlü münakaşanın ardından kadın olduğumu fark etmesine rağmen muharebe alanı oluşuyor. En sonunda sinirlenip aracından beyzbol sopası çıkardı. Kaskımı kafamdan çıkarmamıştım, bir yumruk salladı ve kaskın kenarına geldi. Kaskı çıkarmış olsaydım yumruk kafama gelecekti. Çevredeki vatandaşlar tuttu sonra aracına binerek olay yerinden ayrıldı’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal