Ankara’da katliam gibi kaza: 2 ölü, 1 yaralı var

Ankara’nın Polatlı ilçesinde otomobiller çarpıştı. Yaşanan kazada otomobillerden biri bariyerlere saplanırken kazada Elif ve Şahin Çelik çifti hayatlarını kaybetti, kızları ise yaralandı.

25.02.2024-11:07 - (Son Güncelleme: 25.02.2024-11:07)

Ankara’da can pazarı yaşandı. Alınan bilgilere göre iki otomobil Polatlı ilçesinde çarpıştı. Araçlardan biri bariyerlere saplanırken kaza sonucunda Elif ve Şahin Çelik çifti hayatını kaybetti, kızları ise yaralandı.

Ankara’da katliam gibi kaza

DHA'nın haberine göre, kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Abdullah Can A. yönetimindeki araç, Şahin Çelik'in kullandığı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan biri bariyerlere çarparak durabildi. Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kaza yerine gelerek aileyi sıkıştıkları araçtan çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan kontrolde, Şahin Çelik'in kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ankara Polatlı kaza

Elif Çelik ile kızı ise kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Elif Çelik de doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Çiftin kaza sonucu yaralanan ve tedavisi devam eden kızlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, diğer aracın sürücüsü Abdullah Can A., ifadesi alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal