Ankara'da İdlib Hareketliliği Devam Ediyor! Çavuşoğlu'ndan Kritik Görüşme

Rusya'nın İdlib'i vurmasının ardından Ankara'daki hareketlilik devam ediyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo ile telefonda görüştü.

04.09.2018-17:18 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-17:11) Ankara'da İdlib Hareketliliği Devam Ediyor! Çavuşoğlu'ndan Kritik Görüşme

Rusya'nın İblid'i vurmasının sonrasında Ankara'da hareketlilik yaşanıyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo ile telefonda konuştu. Önemli görüşme için isteğin Pompeo'dan geldiği bildirildi.

HULUSİ AKAR,ABD SURİYE ÖZEL TEMSİLCİSİ JEFFREY'İ KABUL ETTİ

Rus uçakları İdlib'i bombalarken Ankara'da da önemli bir görüşme oldu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i kabul etti. Akar, Jeffrey ile Milli Savunma Bakanlığındaki makamında bir araya geldi. Bakan Akar'ın kabulü medyaya kapalı oldu. Görüşmede, Suriye'de son günlerdeki gelişmeler konuşulurken, terör örgütü PKK/PYD/YPG'nin bölgedeki varlığından duyulan rahatsızlık, Türkiye'nin hak ve çıkarlarının korunması ve emnieyinin tesis edilemsi için her türlü önlemin alınmaya devam edileceği ve bölücü terör örgütünün bölgeyi bütünüyle terk etmesinin gerekliliği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal