Ankara'da Siyasi Parti Binasına Silahlı Saldırı!

Ankara'da Vatan Partisi eski genel başkanlığı ile Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanlığı'nın olduğu binaya pompalı tüfekle ateş açıldı. Polis saldırganı kısa sürede yakaladı.

04.09.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-16:18) Ankara'da Siyasi Parti Binasına Silahlı Saldırı!

Ankara'da seyir halindeki bir otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş neticesinde kurşunlar Vatan Partisi eski Genel Başkanlığı ile Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanlığı arasındaki binaya isabet etti. Ayrıca şüpheli kişi, yaşanan kovalamaca neticesinde polis tarafından yakalandı.

POMPALI TÜFEKLE RASTGELE ATEŞ AÇTI

Olay, saat 14.00 sularında Çankaya ilçesine bağlı Toros Sokak'ta cereyan etti. Söylenene göre, Celal Bayar Bulvarı üstünde 06 AT 0838 plakalı araç ile seyir halinde olan ve adı şimdilik tespit edilemeyen kişi, araçtan pompalı tüfekle rastgele ateş ederek olay yerinden kaçtı. Açılan ateş neticesinde kurşunlar Vatan Partisi eski Genel Merkezi ile Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı arasındaki binaya isabet etti. Etraftaki esnafın ihbarı ardından, olay yerine çok sayıda polis birimi gönderildi. Polis birimleri çevre güvenliğini aldıktan sonra durumu Olay Yeri İnceleme birimlerine haber verdi. İnceleme birimleri, binanın ikinci katında yer alan bir büronun pencere tarafına isabet eden alan ile beraber yol üstünde inceleme yaptı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Öte yandan olay yerinden oromobille kaçan şahsın yakalanması için polisler tarafından çalışma başlatıldı. Dikimevi mevkiinde tespit edilen araç, yaşanan kovalamaca neticesinde Dikimevi kavşağında polis tarafından yakalandı. Otomobil içinde olan 1 kişi ise polis tarafından gözaltına alındı.

''POMPALI TÜFEKLE 5 EL ATEŞ ETTİ''

Olay anı binanın altında olan insanlar ise yaklaşık 5 el silah sesi duyduklarını söyleyerek, "Biz kahvede oturuyorduk. Bu nedenle pek bir şey görmedik. Ancak pompalı tüfekle ateş ettiğini söylediler" dedi.

Öte taraftan polis birimleri, olayla alakalı geniş çaplı araştırma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal