Ankara'da Eğlence Mekanında Yangın! 2 Görevli Hastaneye Sevk Edildi!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence merkezinde meydana gelen yangında iki kişi dumandan olumsuz etkilendi.

16.12.2019-14:56 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-14:45) Ankara'da Eğlence Mekanında Yangın! 2 Görevli Hastaneye Sevk Edildi!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence merkezinde meydana gelen yangında iki kişi dumandan olumsuz etkilendi.
Meşrutiyet Caddesi Karanfil Sokak güzergahında 9 katlı bir iş merkezinin bodrum katındaki bir gece kulübünün mutfak bölümünde bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın etkili oldu.
Eğlence merkezinin kapalı olduğu esnada meydana gelen yangın binanın güvenlik görevlileri tarafından fark edildi ardından itfaiye ve polis ekiplerine ihbar edildi.
2 KİŞİ DUMANDAN OLUMSUZ ETKİLENDİ
Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri oksijen tüpü ve gaz maskesi takarak içeri girebildi. Kısa sürede müdahalesi sağlanan yangın yaklaşık bir saat devam eden çalışmanın ardından etkisiz hale getirildi. Bu esnada dumandan etkilenen iki güvenlik görevlisi olay yerine intikal eden 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı müdahaleden sonra ambulanslarla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin yaptığı ilk incelemede yangının gece kulübünün mutfak kısmındaki elektrik kontağından çıktığı belirlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal