Ankara'da Düdüklü Tencere Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi!

Ankara'da bir restoranda düdüklü tencere patladı. Ölen ya da yaralanan olmazken restoranın mutfağında maddi hasar meydana geldi.

24.10.2021-11:04 - (Son Güncelleme: 24.10.2021-13:24) Ankara'da Düdüklü Tencere Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi!

Ankara'da bir restoranda düdüklü tencere adeta bir bomba gibi patladı. 3 kişi patlamadan yara almadan kurtulurken o anlar güvenlik kamerasında anbean kayıttaydı.

Ankara'nın Siteler bölgesinde bulundan bir restoranda, sabah saatlerinde düdüklü tencere bomba gibi patladı. Restoran mutfağı kullanılmaz hale gelirken, ölen veya yaralanan olmadı.

PATLAMANIN SEBEBİ ÜRETİCİ FİRMA

Restoran sahibi Tayfun Doğan, düdüklü tencerenin patlamasının üretici firmadan kaynaklı bir hata olduğunu söylerken sözlerine şu şekilde devam etti; Doğan, “Sabah 6 gibi düdüklü tenceremiz patladı. Ben de dahil olmak üzere ölümden döndük burada. Bu ayıplı malların denetlenmesini istiyoruz. Bu ikinci kez geldi başımıza. Fabrikalar biraz dikkatli yapsın mallarını. Zararımız var. Alçıpan aşağı düştü, fayanslarda, elektrik tesisatında. Onlar bir yana canla oynandı burada. Yüzde 100 üreten firma. Çünkü ikinci kez oldu bu. Gönderdik yenisiyle değiştirdiler yine aynısı oldu”

ÇALIŞANLAR FİRMAYA TEPKİLİ

10 yıldır aynı işletmede usta olduğunu belirten Ekrem Erdoğan mutfağın kullanılamaz hale geldiğini söylerken sözlerini şu şekilde noktaladı; “Biz parasında pulunda da değiliz, insanların canı o kadar ucuz olmamalı”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal