Ankara'da Coronavirüs Paniği

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde İngiltere'Den geldiğini söyleyen Türk yolcu, coronavirüs tedbiri kapsamında hastaneye götürülerek gözetim altına alındı.

20.03.2020-16:52 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-17:10)

Coronavirüs salgınının Türkiye'de görülmesinden sonra alınan önlemler üst seviyeye çıkartıldı. Vatandaşlar da konuya önem verirken, bugün öğle saatlerinde Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde koruyucu maske takan, elinde ve sırtında çanta bulunan 40 yaşlarındaki erkek yolcu vatandaşlara, İngiltere'den geldiğini söyleyerek adres sordu.

TERMİNALİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI KAPATILDI

Yolcunun adres sormasından sonra coronavirüs salgını nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polis ekipleri terminalin giriş ve çıkışlarını kapatarak yolcuyu arama çalışması yaptı. Yolcu, kısa süre sonra terminal önündeki alt geçitte bulundu. Polis ekipleri, alt geçitteki diğer vatandaşları çıkarırken, çevrede önlem aldı.

GÖZETİM ALTINA ALINDI

Daha sonra sağlık ekipleri, kimliği açıklanmayan yolcuda ateş kontrolü yaptı. Yapılan ilk kontrolde şüpheli bir bulguya rastlanmayan yolcu, koruyucu kıyafetli sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirildi. Yolcu, detaylı sağlık kontrolünden geçirilip, gözlem altına alınmak üzere hastaneye götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal