Ankara Valiliği’nden kuduz köpek açıklaması: ‘Yeri tespit edilen hayvanlar karantinaya alınmıştır’

Ankara Valiliği, sosyal medyada gündem olan hastalıklı köpeklerle ilgili bir açıklama yayımladı. Valilik açıklamasında, “İlimize getirilen hastalıklı köpekler konusuyla ilgili emniyet güçlerimizin yaptığı çalışmalar sonucu bulundukları yer tespit edilen hayvanlar, veteriner hekimlerimizin gözetiminde karantinaya alınmıştır.” ifadelerine yer verdi.

10.06.2024-10:19 - (Son Güncelleme: 10.06.2024-17:29) Ankara Valiliği’nden kuduz köpek açıklaması: ‘Yeri tespit edilen hayvanlar karantinaya alınmıştır’

Ankara Valiliği, hastalıklı köpekler konusunda bir açıklama yaptı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, şehre getirilen hastalıklı köpeklerin, emniyet güçlerinin çalışmaları sonucu tespit edildiği ve veteriner hekimlerin gözetiminde karantinaya alındığı belirtildi.

Hastalıklı köpekler karantinaya alındı

İnternethaber’de yer alan habere göre; Ankara Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimize getirilen hastalıklı köpeklerle ilgili olarak emniyet güçlerimizin çalışmaları sonucunda, bu hayvanların bulundukları yerler tespit edilmiştir. Veteriner hekimlerimizin gözetiminde karantinaya alınmışlardır," ifadelerini kullandı.

Ankara Valiliği’nden kuduz köpek açıklaması: ‘Yeri tespit edilen hayvanlar karantinaya alınmıştır’

Açıklamanın devamında, bu hayvanları şehre getiren kişilerin yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda gözaltına alındığı ve haklarında yasal işlemlerin başlatıldığı ifade edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal