Ankara Emniyet Müdürlüğü paylaştı: 15 Temmuz gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye’nin tarihi günlerinden birisi olan 15 Temmuz darbe girişimine ait yeni görüntüler paylaşıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan görüntüler, 'O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız' mesajı ile yayınlandı.

10.11.2023-09:47 - (Son Güncelleme: 10.11.2023-17:30)

15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 7 yılın üzerinde bir süre geçti. Türkiye’nin kaderini belirleyen tarihi günlerden birisi olan o geceyle ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni görüntüler paylaşıldı.

15 Temmuz gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz darbe girişimine ait görüntüleri sosyal medya üzerinden yayınladı. 'O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız' mesajı ile yayınlanan görüntülerde, darbecilerin Ankara Emniyet Müdürlüğüne saldırı yaptığı anlar yer aldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü 15 Temmuz

15 Temmuz gecesine ait güvenlik kamera görüntülerinde, bina girişi TOMA’lar ile kapatılıyor. Daha sonra kapalı haldeki yol saat 00.21'de TOMA'ların darbe girişiminde bulunan askerlerin kullandığı tanklar tarafından itilerek açılmaya çalışılıyor. Tank ile 2 TOMA'nın karşı karşıya kaldığı anlarda yoğun silah sesleriyle birlikte çatışma başlıyor. Vatandaşların ve polislerin, darbecilerin karşılarında durmaları da kayıtlarda yer alıyor. (Haber7)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal