Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama bugün geldi: Ulaşımda indirim yapılacak!

Son dönemlerde akaryakıt fiyatlarının artışı nedeni ile toplu taşıma araçlarına da zam gelmişti. Bu durum hem öğrencileri hem de genel olarak vatandaşı etkilemeye devam ediyor. Bugün yapılan açıklamaya göre Ankara'da toplu taşımaya indirim yapılacak. İşte detaylar...

14.04.2022-22:44 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-22:44) Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama bugün geldi: Ulaşımda indirim yapılacak!

Akaryakıt zamları ile beraber neredeyse tüm illerde toplu taşıma ücretlerine de zam gelmişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi bugün yaptığı açıklama ile birlikte ücretlerde indirim yapacağını belirtti. Başkentli vatandaşlar sabah 06.00-06.45 arasında otobüslere indirimli binebilecek. Bu indirim tam kartlı vatandaşlar için geçerli olacak.

toplu taşıma

4,5 TL'ye düştü!

Geçen hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sabah trafiğini azaltmak için ve Başkentli vatandaşların cebine fayda sağlamak amacı ile sabah 06.00-06.45 saatleri arasında tam bilet fiyatlarının 4,5 TL'ye düşmesi önerisi yaptığını belirtmişti.

Yavaş'ın bu önerisine karşılık UKOME toplantısında konu masaya yatırıldı ve Mansur Yavaş'ın bu önerisi kabul edildi. Sonuç olarak Büyükşehir halkı artık sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşımaya 4,5 TL'ye binebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal