Anında 49.000 TL nakit destek sağlanacak! Başvurular toplanmaya başlandı

PTT’den müjdeli haber duyuruldu. Doğum yapan kadınlara ve asgari ücretle çalışanlara 48.999 TL nakit yardım desteği sağlanacağı paylaşıldı. Ekonomik sıkıntılar yaşayan dar gelirli vatandaşlar bu yardımdan faydalanabilecek.

25.03.2024-13:41 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-13:41) Anında 49.000 TL nakit destek sağlanacak! Başvurular toplanmaya başlandı

Bayram öncesi yardım desteği bekleyen vatandaşlara PTT tarafından müjdeli haber verildi. Yeni bir sosyal destek programı kapsamında 48.999 TL nakit ödeme yapılacağı duyuruldu. PTT tarafından doğrudan banka hesaplarına yatırılacak olan bu destek ödemesi için tek tek başvuru şartları da belli oldu. 18 yaşından büyük olan doğum yapan kadınlara ve asgari ücretle çalışanlara sunulacak olan bu destekten hemen yararlanmanız mümkün. Başvurular toplanmaya başlandı bile. 

PTT 49.000 TL nakit destek ödemesinin başvuru şartları

PTT tarafından belirli bir kesimin yüzlerini güldürecek destek kampanyasına imza atıldı. Asgari ücretle tam zamanlı çalışanlar 49.000 TL’ye kadar sınırlı olacak olan destek ödemesinden faydalanabilecek. Belirli koşulları sağlayanlar başvurabilecek olduğu bu destek programının ilk önceliği doğum yapan kadınlara ödeme kolaylığı sağlamak. En az 180 gün sigorta primi ödemiş olmak da PTT  tarafından 49.000 TL tutarında sunulacak olan destek yardımına başvurmanın şartları arasında yer alıyor.

Anında 49.000 TL nakit destek sağlanacak! Başvurular toplanmaya başlandı

PTT 49.000 TL nakit destek ödemesinden nasıl faydalanır

PTT tarafından sunulacak 49.000 TL tutarındaki nakit destek ödemesinden faydalanmak için doğumdan sonraki bir yıl içerisinde başvuru yapmak gerekiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu ve PTT şubeleri tarafından doğum yapmış kadınlar bu başvuruda bulunabiliyorlar. Söz konusu olan sosyal destek ödemesi için tüm detaylar ise SGK VE PTT’nin resmi internet sitesinde yer alıyor. Başvurularınız eksiksiz şekilde tamamladığınız takdirde PTT tarafından direkt olarak hesaplarınıza 48.999 TL nakit desteğinizi almanız mümkün.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal