Angela Merkel'de İkinci Dalga Koronavirüs Açıklaması

Almanya'nın ikinci Kovıd-19 dalgasını atlattığını dile getiren Merkel, 'Kuaförlerin tekrar açılmasını dört gözle bekliyorum' diye açıkladı.

05.02.2021-16:49 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-16:49) Angela Merkel'de İkinci Dalga Koronavirüs Açıklaması

Almanya Başbakanı Angela Merkel, ülkesindeki koronavirüs salgınıyla ilgili son gelişmeleri, Alman RTL televizyonunda katılmış olduğu programda değerlendirme yaptı.

Almanya'nın Kovıd-19 ikinci dalgasını atlattığını dile getiren Angela Merkel, kısıtlamaların, yasakların kalkması için de kesin verileri bekleyeceklerini söyledi.

IŞIĞI GÖREBİLİYORUM

Angela Merkel, aşıların vaka sayılarını etkilemesi için Almanların biraz daha sabırlı olması gerektiğini söyleyerek vatandaşı yanlış umutlara karşı da uyardı.

Angela Merkel, 'Tünelin ucundaki ışığı görebiliyorum' diye ifade etti.

Angela Merkel ayrıca, yaklaşık 2.2 000 000 vaka ve 60 bine yakın ölümün yaşandığı Almanya'daki 401 bölgenin 70'inin 100 000 kişi başına 50 olan hedef eşiğin altına düştüğünü söyledi ve 'Mutasyonun, bu İngiliz virüsünün ne kadar yaygın olduğu hakkında hafta sonunda ya da önümüzdeki hafta başında bilgi alacağız.' diye konuştu.

Ayrıca Angela Merkel, yeni tip mutasyonların aşı gerektirebileceğini de vurguladı.

HUZURSUZ GECELER GEÇİRDİM

Milyonlarca kişiyi etkileyecek kararlar almaya çalışırken huzursuz geceler geçirdiğini ifade eden Angela Merkel, daha önceki bir toplantıda da karantina baskısı altındaki ailelerle konuştuğunu açıkladı.

KUAFÖRLERİN AÇILMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM

Angela Merkel, kendisine kuaförler kapalı olduğu halde saçını nasıl yaptığı sorusu üzerine ise, bir asistan yardımı aldığını söyledi ve şunları da ekledi:

'Elbette, tüm hijyen kurallarına dikkat ediyoruz, insanlar saçlarının beyazladığı gerçeğiyle yaşamak zorunda. Bu yüzden kuaförlerin tekrar açılmasını dört gözle bekliyorum' dedi.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal