Andre Ayew Basın Toplantısında Konuştu: 6 Ayda 3 Antrenör Fazla

Fenerbahçeli futbolcu Andre Ayew, Teknik Direktörleri Ersun Yanal’ın tecrübelerinin kendilerini yukarıya taşıyabileceğini söyledi.

06.01.2019-14:48 - (Son Güncelleme: 06.01.2019-14:21) Andre Ayew Basın Toplantısında Konuştu: 6 Ayda 3 Antrenör Fazla

Fenerbahçe, devre arası hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüyor. Bugün sabah yapılan antrenmanın ardından Fenerbahçeli futbolcu Andre Ayew bir basın toplantısı düzenledi.

Birkaç gündür burada çalıştıklarını belirten Ayew, "Şu ana kadar gayet iyi gidiyor ve çok çalışıyoruz. Yeni bir yıl yeni bir döneme başlıyoruz. Önce kendi mutluluğumuz ve kulübü seven herkesin mutluluğu için çaba gösteriyoruz. İşleri daha iyi noktaya getirmek için çalışıyoruz. Herkes için sağlıklı geçireceğimiz bir yıl olsun" dedi.

Fenerbahçe’de olmaktan dolayı kendisinin ve ailesinin mutlu olduğunu söyleyen Ayew, “Stadı, tesisleri seviyorum. Taraftarın kucak açma şeklini seviyorum. Fenerbahçe’de olmaktan dolayı mutluluk duyorum” diye konuştu.

Teknik Direktörleri Ersun Yanal hakkında da konuşan Ayew, şu ifadelere yer verdi:

"Daha önce bu kulüpte çalışmış tanıyan bir hoca ve şampiyonluk yaşamış. Bu ligde çok büyük tecrübesi var. Uzun bir antrenörlük dönemi geçirmiş. Geçmişini inceleme şansı buldum. Başarılara ulaşmış. Milli takımın antrenörlüğünü yapmış bir hocayla çalışıyoruz. Onunla konuştuğumda felsefesini gayet iyi anlayabildim.”

6 ayda 3 antrönör değiştirmenin bir takım için fazla olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu,  "Ama bu şunu da gösteriyor biz işleri iyi yapamamışız ki antrenör değişmiş. Bu durumdan takımı çıkartması gerekenler bizleriz." diye konuştu.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal