Anderson Talisca için Transfer Teklifi

Sosyal medyada zaman zaman paylaşımlarıyla Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran Anderson Talisca'ya transfer için sürpriz bir talip çıktı.

11.05.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 11.05.2021-15:12) Anderson Talisca için Transfer Teklifi

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca'ya süpriz transfer teklifi geldi. Kısa bir süre önce Fenerbahçe ile adı anılan Moussa Marega'yı bonservissiz olarak kadrosuna katan Suudi Arabistan takımı Al Hilal, bu kez Andersn Talisca'yı kadrosuna katabilmek için çalışmalara başladı.

Al Hilal, Çin Ligi takımlarından Guangzhou Evergrande'den Anderson Talisca'yı transfer edebilmek için teklifini sundu. İtalyan Sebastian Giovinco'nun yerine Taslica'yı düşünen Al Hilal, Brezilyalı yıldız ve menajeri ile görüşmeyi gerçekleştirdi.

Anderson Talisca'ya iki senelik sözleşme teklif eden Al Hilal, Guangzhou Evergrande'ye de bonservis bedeli olarak 5 milyon euro önerdi. Ancak Çin ekibi, 6 milyon euro altında bir rakamı kabul etmeyi düşünmediğini ifade etti.

Diğer taraftan Çin'de yabancı futbolculara getirilen maksimum 3 milyon euro maaş sınırı sebebiyle Talisca'nın Suudi Arabistan'a gitmeye sıcak baktığı öne sürülürken; Al Hilal ile Guangzhou Evergrande arasında anlaşma sağlanabileceği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal