Anastasios Bakasetas Fenerbahçe'ye Karşı Aldıkları Derbi Galibiyetini Değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor'un kendi sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından maçın yıldızı Anastasios Bakasetas'tan açıklamalar geldi.

17.10.2021-21:55 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-21:55) Anastasios Bakasetas Fenerbahçe'ye Karşı Aldıkları Derbi Galibiyetini Değerlendirdi

Trabzonspor kendi sahasında oynadığı derbi karşılaşmasında Fenerbahçe'yi konuk ederken, maçın henüz ilk dakikalarında Diego Rossi'nin golüyle 1-0 geriye düştü. Ardından oyundaki baskısını arttıran Trabzonspor, rakibi Fenerbahçe'de Kim Min-Jae'nin atıldığı pozisyonda Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'ın frikikten attığı gol ile skoru 1-1'e getirerek devre arasına beraberlikle girmeyi başardı.

Maçın ikinci yarısında ise 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında bambaşka bir futbol oynayan Trabzonspor vardı. Rakibine sahayı dar eden Karadeniz Fırtınasında tekrardan sahneye çıkan isim bu sefer penaltı atışında Anastasios Bakasetas olurken skor 2-1'e geldi. Maçın kalan bölümünde baskılı oyununu sürdüren Trabzonspor, Yusuf Sarı ile farkı 2'ye çıkarırken maç 3-1 sona erdi.

MAÇIN YILDIZI BAKASETAS'TAN GALİBİYET AÇIKLAMASI

Trabzonspor'da Fenerbahçe derbisinde attığı 2 gol ile yıldızlaşan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, maçın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Takımın kazanması benim için çok daha önemli. Takım kazandıysa ve ben gol attıysam mutluluğum katlanıyor. Bugün harika mücadele ettik ve önemli bir galibiyet elde ettik. Takıma adaptasyon konusunda buradaki herkesin inanılmaz yardımı ve desteğini gördüm. Bu kadar inancı görünce buna karşılık vermeye çalışıyorsunuz. Adaptasyonumun kısa sürmesinin nedenlerinden biri Yunanistan'da büyük bir takımda oynamamdır. Bunun da çok yardımı oldu. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal