İlhan Palut'tan Mağlubiyetin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray deplasmanında yenilmezlik serisini kaybeden Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut'tan maç sonu kritik açıklamalar geldi.

17.10.2021-20:59 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-20:59) İlhan Palut'tan Mağlubiyetin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Konyaspor ligin başından beri yenilgi yüzü görmezken ligin en formda ekiplerinden birisi olarak göze çarpmaktaydı. İstanbul'da Galatasaray deplasmanına çıkan Konyaspor, maçın ilk dakikalarında  yaptıkları bireysel hata sonucu kalesinde gördükleri golün ardından sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

İLHAN PALUT'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray'a karşı aldıkları 1-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

SON VURUŞLARDA BAŞARISIZ OLDUK

Sahada da kağıt üzerinde de zordu. Bunun üzerine maçın başında gol yemek gayet doğal ama çok enteresan bir gol yedik. Bunu geri çevirme adına 90 dakikadan fazla mücadele verdik sahada. Bu gayretimiz, pozitif futbol yönünden baya yukarılara taşındı. Ama son vuruşlarda bitiriciliği sağlayamayıp mağlup olduk. Buradan puansız gidiyoruz. Bu durum planlarımız içinde değildi. Ama bugünden kazanç olarak görülen, inişli-çıkışlı giden grafiğimizin son vuruş haricinde istediğim düzeyde olmasıydı. Yenilmiyorduk ama kazanma sorunumuz da vardı. Bu oyunun üzerine sonuç alma çalışmaları da yaparak 3 puana ulaşmak istiyoruz.

FORVETİMİMİZİN OLMAMASI BİZİ ETKİLEDİ

Forvetlerimizden birisi olsa, belki bu kadar rahat taşıyamayabilirdik. Tabii ki bir nokta santrfor, bu pozisyonlardan belki birisini gole çevirebilirdi. 2 forvetimiz olmasa bile, biz maçın başından itibaren skoru tutmak için oynamayacaktık. Bugün rakip Galatasaray’dı ve bu sonuç olabilirdi. Yapacak bir şey yok.

TALİHSİZ BİR GOL YEDİK

Hücumsal anlamda bitiricilik bugünkü skorun büyük oranını kapsıyor. Defansif manada da enteresan bir gol yememiz ve maçın başında bu skora düşmemiz, Galatasaray’ın set oyunu oynarken, hızlı hücum yakalamamızı engellemiş oldu. Talihsiz gol ve ofansif anlamda bitiricilik eksikliğimiz nedeniyle bugün mağlubiyetle ayrıldığımızı düşünüyorum.

KRAVETS'TEN FAYDALANABİLECEĞİMİ DÜŞÜNMEDİM

Kravets'in kadroda olmaması tamamen benim tercihim oldu. Kravets’ten faydalanmak istemedim. Aslında insan faydalanmak istemez mi? Takım olarak faydalanabileceğimizi düşünmedim. Bu tamamen benim öngörüm, benim analizim ve benim kararım.

MUSLERA BUGÜN GÜNÜNDEYDİ

Muslera belki 1 sezonda yaptığı hataları bu senenin başına talihsiz şekilde sığdırdı ama bu Muslera’nın kalitesini etkilemez. Son birkaç haftadır görüyorum. Bizim maçlardaki kalecilerin çok iyi performanslarını izliyoruz. Muslera da öyle bir günündeydi. Galatasaray da bugün beklediğimin dışında değildi. Bugün dönem dönem oyuna hükmedebileceğimizi biliyorduk ama bunu sonuçlandırmayı beceremedik

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal