Anaokulu ve Kreşler Açıldı mı?

Kademeli normalleşme süreci ile ilgili alınan kararlar belli oldu. Anaokulu ve kreşlerle ilgili alınan kararlar ise merak konusu oldu. Peki anaokulu ve kreşler açıldı mı? Anaokulları açılacak mı?

02.03.2021-10:56 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-10:56) Anaokulu ve Kreşler Açıldı mı?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında anaokulları, kreşler ve diğer okullarda yüz yüze eğitime ara verilmişti. Ancak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu tarafından alınan kararları Kabine'ye sundu ve Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı, kademeli normalleşme ile birlikte bazı okullarda yüz yüze eğitime geçildiğini açıkladı.

Bununla birlikte milyonlarca veli ve öğrenci de hangi illerde anaokullarının ve kreşlerin açıldığını merak ediyor. Peki anaokulları açıldı mı? Kreşler açıldı mı? Hangi şehirlerde anaokulları ve kreşler açılacak?

ANAOKULLARI AÇILDI MI?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada 15 Şubat itibarıyla anaokulları ve kreşlerin açılmaya başladığını belirtti. Yüz Yüze eğitime geçiş ile ilgili yapılan toplantıdan sonra açıklanan kararlarda 15 Şubat'tan başlayarak anaokulları açıldı.

Bununla birlikte anaokulu öğrencileri, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle birlikte yüz yüze eğitim anaokullarında da başladı. Ancak bundan farklı olarak veliler, kreşlerin ne zaman açılacağını da merak ediyor. Peki kreşler ne zaman açılacak?

KREŞLER AÇILDI MI?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklanan yeni kararlara göre kreşlerin de 15 Şubat'ta hizmete gireceği belli olmuştu. 1 Mart'ta yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından da ilkokullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal