Anadolu Efes’te Ergin Ataman ve Bryant Dunston, Turkish Airlines Euroleague’de Final Four’a yükselmeleri hakkında konuştu!

Turkish Airlines Euroleague’de final four sevinci yaşayan temsilcimiz Anadolu Efes’te Baş Antrenör Ergin Ataman ve takımın tecrübeli oyuncularından Bryant Dunston, yakaladıkları başarı ve final four hakkında açıklamalarda bulundu.

10.05.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-11:55) Anadolu Efes’te Ergin Ataman ve Bryant Dunston, Turkish Airlines Euroleague’de Final Four’a yükselmeleri hakkında konuştu!

Turkish Airlines Euroleague play-off turunda İtalya’nın AX Armani Exchange Milan takımını 3-1 ile geçerek, üst üste üçüncü kez Final Four’a katılma başarısı gösteren Anadolu Efes, 19-21 Mayıs'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleştirilecek olan Final Four 2022 organizasyonu öncesinde bir Medya Günü gerçekleştirdi.

Temsilcimiz Avrupa'da gururlandırmaya devam ediyor!

Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen medya gününde teknik ekip ve tüm oyuncular hazır bulunurken, toplu takım fotoğrafı çekildi. Fotoğraf çekiminin ardından Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman ve takımın deneyimli oyuncusu Bryant Dunston, üst üste üçüncü kez Final Four’a yükselmenin heyecanını ve sezon boyunca yaşadıkları hakkında açıklamalarda bulundu.


Ergin Ataman'dan final four sözleri...

Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda ;

‘ Anadolu Efes olarak üst üste üçüncü kez Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonuna katılmanın heyecanını yaşıyoruz. Zorlu bir lig maratonunun ve yine zorlu play-off serisinin ardından bir kez daha Final Four’dayız. Son şampiyon olarak önce yarı finali geçmek ardından finalde şampiyonluğa ulaşarak, unvanımızı korumak istiyoruz. Final oynamayı seven bir takımız ve bir kez daha Avrupa’nın en büyük kupasını Türkiye’ye getirmek istiyoruz. ‘ ifadelerini kullandı.


'Bu tip maçlara alışığız!'

Anadolu Efes’in başarılı oyuncularından Bryant Dunston, yaptığı açıklamalarda ;

' Yine Final Four’dayız. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz başarıya yeniden ulaşmayı hedefliyoruz. Olympiacos gibi güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Ama tecrübeli bir takımız ve bu tip maçlara alışığız. En iyi şekilde odaklanarak yolumuza devam edeceğimize ve finalde kupayı kaldıracağımıza inanıyorum. ‘ ifadelerini kullanarak sevinçlerini paylaştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal