21.04.2022-14:51 (Son Güncelleme:18.07.2022-17:46)


1

Yıldız oyuncuyu gözlerine kestirdiler

Yıldız oyuncuyu gözlerine kestirdiler

Fenerbahçe Beko'nun sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Shane Larkin'i kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Yaşanan transfer gelişmesi büyük yankı uyandırmış durumda.



2

Sürpriz hamleler geliyor

Sürpriz hamleler geliyor

Basketbolda ise sürpriz hamleler gelmekte. Sarı lacivertlilerin Anadolu Efes'in yıldız ismi Shane Larkin'i kadrosuna katmak için yoğun temaslara başladığı belirtiliyor.



3

Kolları sıvadılar

Kolları sıvadılar

Gelen bilgilere göre Avrupa'nın en iyi 2-3 guardından biri olarak kabul edilen Larkin'i alarak yeni sezonda flaş bir adım atmak isteyen Fenerbahçe Beko transfer için kolları sıvadı.



4

Görüşmeler şimdilik durdu

Görüşmeler şimdilik durdu

Sarı lacivertlilerin Anadolu Efes'in devam eden Euroleague maçları nedeniyle görüşmeleri dondurduğu bilgisi aktarıldı.



5

Türk Milli Takımı'nın oyuncusu

Türk Milli Takımı'nın oyuncusu

2018 yılından bu yana Türkiye'de forma terleten Shane Larkin 2020'den beri Türk statüsünde görev almakta.



6

Önemli transfer olarak bakılıyor

Önemli transfer olarak bakılıyor

Geçtiğimiz yıldan itibaren uygulanan sahada en az 1 Türk oynatma zorunluluğu nedeniyle Larkin gibi bir oyuncunun kadroda olması Fenerbahçe için büyük önem arz etmekte.



7

Ellerini çabuk tutacaklar

Ellerini çabuk tutacaklar

Milli takımımızın da formasını giyen Shane Larkin ile pek çok önemli takımın ilgilendiği biliniyor. Hatta yıldız basketbolcu ile İspanyol devi Real Madrid'in ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılmakta. Bu anlamda Fenerbahçe'nin transferde elini çabuk tutmak istediği belirtiliyor.



8

Açıklama yaptı

Açıklama yaptı

Yaşanan gelişmelerin ardından Larkin sosyal medya hesabından flaş bir açıklama yayınladı ve 'Takımdan ayrılma dedikodusu nereden çıktı ya da neden böyle bir şey yayınlandı bilmiyorum ama tamamen yanlış haber. Gelecek sezon için hiçbir takımla anlaşmadım veya konuşmadım. Bu sezonu Efes ile bitirmeye odaklandım. Yarın kupa maçımız var.' ifadelerine yer verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR