21.04.2022-12:32 (Son Güncelleme:27.06.2022-16:07)


1

Oyuncu sık sık gündeme gelmişti

Oyuncu sık sık gündeme gelmişti

Fenerbahçe'de son olarak gündeme gelen isim ise büyük yankı uyandırmıştı. Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'nın 21 yaşındaki sol beki Eren Elmalı ile ilgilendiği aktarılmıştı.



2

Menajeri açıklamalar yaptı

Menajeri açıklamalar yaptı

Konuyla ilgili futbolcunun menajeri Erkut Söğüt açıklamalarda bulundu.



3

Teklif gelmemiş

Teklif gelmemiş

Kasımpaşa'da oynayan sol bek Eren Elmalı için 'Fenerbahçe'nin 6 milyon euro teklif ettiği iddiasıyla ilgili olarak Söğüt' 'Kasımpaşa ile bugün görüştüm; ama böyle bir şey yok. Teklif de yok. Benim bu konuyla ilgili bir açıklamam da olmadı.' şeklinde ifadelere yer verdi.



4

Hayal kırıklığına uğradılar

Hayal kırıklığına uğradılar

Futbolcunun menajeri Erkut Söğüt'ün bu anlamda yaptığı açıklama büyük yankı uyandırmış durumda. Fenerbahçeli taraftarlar menajerin açıklamaları sonrası hayal kırıklığına uğrasalar da futbolcunun Fenerbahçe'ye imza atması yönündeki inançlarını kaybetmiş değiller.



5

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbol hayatına Kartalspor altyapısında başlayan Eren Elmalı'nın sonraki durağı ise Kasımpaşa oldu.



6

Kiralık gitmişti

Kiralık gitmişti

Kasımpaşa sonrasında ise Silivrispor'a kiralandı. Silivrispor'dan kiralıktan dönen futbolcu şimdilerde Kasımpaşa formasını terletmekte.



7

Bu sezonki istatistikleri

Bu sezonki istatistikleri

Bu sezon Kasımpaşa ile 32 karşılaşmada görev alan genç sol bek, rakip fileleri havalandıramazken 4 defa ise takım arkadaşlarına gol pası verdi. 2.416 dakika süre alan futbolcu bu sezon ise 6 kez sarı kart gördü.



8

Geleceği merak konusu oldu

Geleceği merak konusu oldu

Futbolcunun adı son olarak ise Fenerbahçe ile anılıyordu. Bu anlamda Eren Elmalı transfer döneminde hangi takıma gideceği merak konusu oldu. (Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR